Olguța, nu se dezminte și revine cu un nou atac la românii din diaspora: „Sclavii Europei… „

0
356

Potrivit Ziaristii.com, Lia Olguța Vasilescu, deputat PSD de Dolj, continuă seria mesajelor pline de ură la adresa românilor din diaspora, pe care-i numește „sclavi”. O adevărată tradiție pentru reprezentanții „Ciumei Roșii”.

În mai multe postări pe profilul său de Facebook, fosta „mână dreaptă” a infractorului Liviu Dragnea lansează nenumărate epitete jignitoare la adresa românilor care merg să muncească în străinătate. Otrava PSD-istă nu ține seama de dramele acestor oameni și de suferința familiilor lor. Nu o interesează nici faptul că românii din diaspora își riscă sănătatea și chiar viața, în aceste vremuri de epidemie, pentru a asigura o bucată de pâine pentru familiilor lor.

Să urmărim, cronologic, cum a „mușcat” fosta PRM-istă pe pagina sa de Facebook.

Advertisement

Joi, 9 aprilie, L. O. Vasilescu distribuie o postare a lui Ionuț Cristache (vuvuzeaua plasată de Antena 3 la TVR 1), în care acesta, într-un mod absolut jegos, descalificant pentru un jurnalist (plătit, din bani publici, cu peste 6.000 de euro pe lună!), atacă românii care pleacă la muncă în Germania. Textul este scris fără diacritice și, pe alocuri, de-a dreptul analfabet.

Și cum geniul onoratei doamne deputat trebuia să se desfășoare în toată splendoarea, ea comentează (fără diacritice, pentru că nici doamna nu obișnuiește!), în stilul caracteristic PSD-dist, plin de ură și dispreț (din respect pentru cititori, am corectat noi textul):

„Colonie! Îi ținem în carantină două săptămâni, pe banii statului, și când suntem siguri că sunt sănătoși, îi trimitem la muncă la alții, că sparanghelul nostru poate rămâne în câmp, fiindcă oricum nu se comercializează ăla cultivat la noi, ci doar ce vine din import… Aud că niște ambasadori străini s-au întrebuințat mult zilele astea… Nu mai au grija luptei anticorupție sau dacă avem materiale sanitare să nu crăpăm, ci a plantațiilor de la ei care au rămas fără sclavi!”

După cum se vede, nu doar ură și dispreț pentru concetățenii săi, ci și pentru Uniunea Europeană. Ea atacă și niște ambasadori străini” care „nu mai au grija luptei anticorupție sau dacă avem materiale sanitare să nu crăpăm, ci a plantațiilor de la ei, care au rămas fără sclavi”.

Te poți gândi că a fost, poate, o scăpare a fostei aliate a lui Dragnea, un moment de rătăcire… Dar nu, ea continuă seria mesajelor înjositoare la adresa diasporei.

Vineri, 10 aprilie, L. O. Vasilescu revine cu un nou atac abject, distribuind o postare a unei doamne, Ana Scafetta, la fel de certată cu diacriticile precum doamna deputat:

Am o întrebare: și când se vor întoarce de la sparanghel – că și ăla, cât să țină?! -, tot la hotel de 4 stele îi punem?”

Acest atac la adresa românilor din diaspora se adaugă unei liste mai lungi de invective ale reprezentanților PSD (Bădălău, „Mitralieră” etc.), ceea ce arată că partidul-mafie nu are nicio fărâmă de compasiune pentru populația care este nevoită să-și câștige traiul pe alte meleaguri.

În plus, PSD-iștii se fac că uită că partidul lor este principalul „artizan” al exodului românilor, prin încurajarea corupției și prin scutul pe care l-au făcut permanent în jurul marilor infractori.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here