Mesajul lui Piedone, din închisoare: “Petreceți, orcilor! Petreceți și înjurați-mă!”

0
46

Cristian Popescu Piedone a transmis un mesaj din închisoare, după ce în această săptămână a fost încarcerat, în urma condamnării în dosarul Colectiv.

“Ce fac șacalii șușanelelor? Ce fac orcii țării? Mi-au șoptit păsările cerului că petreceți cu lăutari! Și că v-ați adunat lângă troc. Petreceți, orcilor! Petreceți și înjurați-mă! Știu că dansați cu cuțitele la brâu și vă visați deja stăpâni pe primărie!

Advertisement

Vă întreb, orcilor: Chiar credeți că cetățenii Sectorului 5 nu înțeleg ce înseamnă condamnarea lui Cristi Piedone? Știu, orcilor! Și nu se vor lăsă iar mințiți și furați de șleahta voastră!”, a transmis Cristian Popescu Piedone, pe Facebook.

El a mai spus că cetățenii Sectorului 5 nu sunt proști, asa cum i-au numit unii.

“I-ați făcut proști când m-au ales! Vă amintiți, orcilor? Ați greșit! Sunt cerebrali și deștepți! Cât ne-ați lăsat să fim împreună, am construit printre dărâmăturile voastre! Așa că… nu-i batjocoriți și nu-i subestimați! Sunt mai puternici că voi!”, a mai scris el.

Piedone a transmis un mesaj și pentru susținătorii săi, datorită cărora a ajuns primar, deși era de știut că va merge la pârnaie 

“Oamenii mei dragi, cei care mă îmbrățișați cu iubire și mă purtați în gânduri, vă mulțumesc! Vă simt! Îmi dați energie și aici după gratii! Cu dragostea VOASTRĂ voi trece și peste năpasta în care m-au azvârlit! Vă îmbrățișez și vă iubesc așa cum știti! Cu respect, Piedone NEVINOVAT. PS: Voi reveni cu vești pentru oameni și… pentru orci”, a încheiat el.

Cristian Popescu Piedone a fost condamnat, joi, la 4 ani de închisoare, în dosarul Colectiv, pedeapsa fiind redusă față de prima instanță, când fusese condamnat la 8 ani şi 6 luni de închisoare pentru abuz în serviciu.

Ar fi curios ca totuși, presa să investigheze ce condiții de detenție urmează acesta, având în vedere că are posibilitatea de a posta pe Facebook..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here