ANI: Ionel Arsene nu poate justifica averea. Publicația Newsweek a scris că achită rate mai mari ca veniturile

0
68

Potrivit publicației Newsweek.ro, Agenţia Naţională de Integritate a anunţat, luni, că a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate în cuantum de 196.100 lei (43.519 euro) între averea dobândită şi veniturile realizate de către preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene.

ANI a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Bacău, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de Ionel Arsene.

Advertisement

De asemenea, Agenţia Naţională de Integritate a sesizat şi Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cu privire la existenţa indiciilor referitoare la săvârşirea de către Arsene a infracţiunii de fals în declaraţii, întrucât nu a menţionat în declaraţiile de avere completate în perioada 2017 – 2018, suma totală de 196.100 lei, reprezentând împrumuturi acordate în nume personal unei societăţi comerciale.

Newsweek România a scris despre neconcordanțele din Declarația de avere a lui Arsene.

Arsene a câștigat 30.000 de euro ca președinte al Consiliului Județean Neamț. Cu acești bani el a plătit împrumuturi de aproximativ 103.000 euro.

Citește textul integral AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here