Maria Vorontsova, cea mai mare dintre fiicele lui Putin, s-a exprimat public despre sancțiuni. „Renunțați la mascaradă”

0
71

Cea mai mare dintre fiicele lui Putin a dezvăluit ce crede despre războiul pornit de Rusia în Ucraina și sancțiunile țărilor Occidentale asupra Rusiei.

Maria Vorontsova și-a făcut public discursul pe un grup de Telegram. Opinia acesteia, publicată de pe un cont pe care fiica lui Putin îl folosește, întărește ideea că mesajul ar fi unul autentic, dar acest lucru nu poate fi verificat în totalitate, relatează site-ul meduza.io, specializat în știri necenzurate din spațiul ex-sovietic.

Advertisement

Declarațiile Mariei Vorontsova au apărut într-un chat deTelegram folosit de absolvenți ai Departamentului de Medicină al Universității de Stat din Moscova, unde activează și fiica cea mare a președintelui, a relatat miercuri Dmitri Kolezev, redactorul-șef al site-ului Republic.

Mesajele, dacă sunt autentice, oferă o perspectivă nefiltrată asupra opiniilor politice ale unei dintre cele mai apropiate persoane din viața lui Putin, arată sursa citată.

Atât sursa lui Kolezev din grupul de chat, cât și un jurnalist care cunoaște contul de Telegram folosit de Maria Vorontsova, au confirmat că „Maria V”. este chiar fiica lui Putin. Când s-a înscris în grup, toamna trecută, Maria V. s-a prezentat drept Maria Vorontsova, promoția 2011, ceea ce coincide cu informațiile publice despre educația ei.

Mesajele publicate pe contul atribuit Mariei arată că susține politica tatălui ei.

„Occidentul nu vrea ca Rusia să fie prosperă și a făcut și va face întotdeauna tot posibilul pentru a se asigura că acest lucru nu se va întâmpla. Dacă, dintr-o dată, așa cum aproape s-a întâmplat în anii 90, Rusia devine un furnizor cu drepturi depline de materie primă pentru SUA și UE, sunt curioasă să văd pe cine se dă vina că nu avem o economie prosperă. Renunțați la mascaradă.”

„Ce naivitate de copil să dai vina pentru tot și să arunci responsabilitatea pe umerii unei singure persoane, este ca și cum te-ai încrede în ea ca într-un țar. Dacă vrei să te deosebești de fanii acestui regim, ei bine, nu aceasta este modalitatea de a o face”.

„În 2008 au început primele sancțiuni. Ne amenințau că mozzarella va dispărea de pe rafturile magazinelor. Toată lumea s-a speriat, cum se poate întâmpla așa ceva, cum vom supraviețui fără mozzarella italiană. Uite că trăim și așa. Acum avem chiar și propria noastră mozzarella. Și ceva din toate acestea ar fi fost posibil în anii 90? Nu!”

Sursa: StirilePROTV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here