Un general rus obez, în vârstă de 67 de ani, trimis să lupte în războiul din Ucraina

0
51

Generalul Pavel, un veteran al războiului din Afganistan, a fost trimis de Vladimir Putin să lupte în prima linie în războiul din Ucraina. Se spune că el mănâncă cinci mese pe zi și bea o sticlă de vodcă, potrivit dailystar.co.uk.

Generalul rus are 67 de ani și cântărește aproximativ 127 de kilograme. Acest lucru însă nu a contat atunci când a fost chemat să plece la război în Ucraina. Decizia vine în contextul în care armata rusă pierde tot mai mulţi militari de rang înalt pe câmpul de luptă.

Advertisement

Generalul Pavel va fi acum responsabil de forțele speciale ruse care operează în regiunea de est, după ce fostul comandant al unei unități a fost grav rănit într-un bombardament de artilerie.

„Cei mai mulţi dintre comandanţii cei mai buni ai lui Putin şi au fost ucişi sau răniţi luptând în Ucraina, aşa că el recurge la trimiterea pe front a unor ofiţeri de rang secund, care nu rezistă foarte mult”, a declarat o sursă pentru publicaţia Daily Star:

Cine este generalul Pavel

Acum 25 de ani, Pavel a fost comandant al forţelor speciale ale Rusiei. El ar fi luptat în Afganistan și Siria și s-ar fi retras din activitate în 2017. Până de curând, el locuia într-o suburbie a Moscovei, dar i s-a ordonat să revină la serviciul activ luna trecută. Generalul este atât de gras încât i-a trebuit o uniformă croită la comandă. Se spune că are cinci mese pe zi şi bea un litru de vodcă.

Forțele rusești au angajat deja aproximativ 330.000 de militari pentru invazia lor în Ucraina, fără a efectua o mobilizare parțială sau totală în Rusia, potrivit unei analize a Institutului pentru Studiul Războiului din Washington (ISW).

Sursă foto: Twitter

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here