Grindeanu face promisiuni mărețe: „Trebuie sa incepem lupta pentru Bucuresti. In 2024 trebuie sa luam acest oras din mana trotinetarilor, care l-au ingropat in gunoaie, in mizerie si in sobolani”

0
55

Prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu a declarat, luni, la conferinta de alegeri PSD Sector 4 ca PSD trebuie „sa ia” Bucurestiul din „mana trotinetarilor”, potrivit Aktual24.ro. 

„Trotinetari” este un termen dispretuitor inventat de pesedisti la adresa celor care folosesc trotineta din ratiuni ecologice sau pentru a evita traficul auto infernal din Capitala.

Advertisement

„Trebuie sa recastigam ceea ce de fapt meritam: Primaria Municipiului Bucuresti. Astazi trebuie sa incepem lupta pentru Bucuresti. In 2024 trebuie sa luam acest oras din mana trotinetarilor, pana la urma, care l-au ingropat in gunoaie, in mizerie si in sobolani.

Fața unui sector, a unui oras, sa stiti ca nu se schimba cu ranga, asa cum cum a incercat un alt celebru userist sa faca lucrurile. Si nici cu lozinci”, a declarat Grindeanu, privind-o pe Gabriela Firea, invitata de onoare a manifestarii pesediste.

Sorin Grindeanu a fost premierul care a semnat infama OUG 13, decizie care a declansat proteste fara precedent in Bucuresti, sute de mii de oameni iesind in strada seara de seara pana cand ordonanta a fost abrogata.

Grindeanu a revenit in guvern dupa ce ce Klaus Iohannis si-a dat binecuvantarea pentru formarea unei coalitii de guvernare intre PSD si PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here