Detalii îngrijorătoare au ieșit la suprafață despre condiția actorului Alexandru Arșinel: nu l-a vizitat aproape nimeni!

0
88

Detalii îngrijorătoare au ieșit la suprafață despre condiția actorului Alexandru Arșinel, care în urmă cu ceva timp a ajuns într-un azil de bătrâni, în scaun cu rotile.

Presa scrie citând surse anonime cum că acesta nu ar fi fost vizitat zile în șir nici măcar de către prieteni. El  este transportat în scaun cu rotile și pentru a-și lua masa, potrivit informațiilor furnizate de A1. Ro. 

Advertisement

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel s-a deteriorat din ce în ce mai mult și a fost nevoie de îngrijire de specialitate, motiv pentru care familia a decis să-l ducă într-un cămin de bătrâni. Acesta a ajuns să fie îngrijit într-un azil, acolo unde scaunul cu rotile pare să îl susțină în orice activitate.

Alexandru Arșinel, abandonat de prieteni în azil. Ce spune fiul său despre starea lui de sănătate

Potrivit informațiilor apărute în presă, maestrul nu ar fi fost vizitat nici măcar de un prieten zile în șir, deși acesta, după cum se știe, avea extrem de mult oamenii în jurul său și mulți admiratori la nivel național, dar și internațional, fiind o legendă de care țara noastră este mândră.

De mai bine de două săptămâni își face veacul într-un azil de bătrâni, iar fiul său care s-a dus la el să-l vadă a declarat presei că cei care se dădeau drept apropiații și prietenii lui nu au venit să îl întrebe nici măcar ce face. Alexandru Arșinel este într-un azil de bătrâni de pe lângă București, mai exact din Snagov, unde de mai bine de două săptămâni primește tratament pentru escarele de pe picioare.

Cristian Arșinel fiul lui a declarat la acel moment: „L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucureștiului. Tata are niște escare la călcâie și nu se mai poate deplasa. Am decis că e mai bine așa pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor”.

„Alexandru Arșinel continuă tratamentul pentru escarele de la picioare, care îl împiedică să meargă, se vindecă foarte greu, este transportat și în prezent în scaunul cu rotile, la masă. A vrut să stea singur în cameră, dar sunt și camere de două persoane, fiecare după cum alege. Nu prea doarme, se uită la tv, la știri și la filme.

Mănâncă foarte puțin, deși beneficiază de trei mese pe zi. Cazarea, masa și tratamentul îl costă în jur de 1.000 de euro lunar. Interacționează cu personalul, dar și cu ceilalți pacienți, dar cam uită întâmplările recente.

Dimineața, îi place să iasă în curte, la aer curat, aici este o grădină foarte mare. Îi e tare dor de soție, și ea e foarte bolnavă, după un accident casnic. La el vine doar unul dintre fiii lui, nicio vedetă n-a venit să-l viziteze”, au declarat apropiații lui Alexandru Arșinel, notează Redacția.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here