Soldat rus în Harkiv, către soţia sa: Ucrainenii sunt nebuni. Suntem terminaţi… au distrus totul

0
76

Serviciul de Securitate al Ucrainei a postat un nou apel interceptat al trupelor de ocupaţie. Unul dintre soldaţii ruşi intră în panică şi îi povesteşte soţiei sale despre atacurile pe care forţele ucrainene le lansează asupra poziţiilor ruşilor din regiunea Harkiv.

„Ucrainenii sunt nebuni. Pur şi simplu… lansează atacuri peste tot… Găsesc locaţii şi lovesc… Aseară au distrus o bază… cea în care depozităm benzină… Erau atâtea echipamente acolo! Nu ştiu sigur câţi oameni.

Advertisement

Nu ne spun nimic, ca de obicei, dar probabil că sunt o grămadă. Mulţi oameni locuiau acolo – erau diferite unităţi… suntem terminaţi… au distrus totul… Izium este în flăcări, totul în jurul meu este în flăcări. Habar nu am unde mergem în acest moment…”, a afirmat soldatul, citat de Ukrainska Pravda.

Reamintim, în acest context, că într-o altă interceptare similară în urmă cu câteva zile dintre un soldat rus mobilizat în regiunea Herson şi soţia lui, acesta prezintă o situaţie dramatică pentru forţele de ocupaţie ale Kremlinului, care sunt bombardate non-stop şi suferă pierderi masive.

„Avionul nostru supersonic a plecat, dar nu s-a mai întors. Cel mai probabil a fost doborât. O bombă a trecut peste 12 maşini pe un pod din pontoane şi a nimerit camionul de transport. Totul a fost spulberat. La naiba cu râul Nipru, e plin de cadavre acum. Toate podurile sunt distruse, totul e ca naiba. Suntem ca în c…r aici, ne putem mişca numai cu feriboturi”, i-a spus soldatul soţiei sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here