Daniel Ghiţă „sare în apărarea lui Bădălău”: Plimbările în cătuşe confirmă că vom avea execuţii politice înainte de prezidenţiale

0
48

Potrivit epochtimes-romania.com, Deputatul PSD Daniel Ghiţă a declarat după reţinerea lui Niculae Bădălău, vicepreşedinte al Curţii de Conturi, că “plimbările în cătuşe” confirmă că, “din nou, vom avea execuţii politice, înainte de alegerile prezidenţiale”.

Fostul baron social-democrat a fost adus, duminică seara, cu duba poliţiei la Curtea de Apel Bucureşti. Bădălău a coborât încătuşat din duba poliţiei şi a intrat în sediul instanţei, flancat de poliţişti.

Advertisement

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Ghiţă a descris întreaga scenă a “plimbatului în cătuşe, în faţa televiziunilor”, drept o “mascaradă”, susţinând că, în acelaşi timp, “corupţii care au furat miliarde stau liniştiţi, nederanjaţi”.

În continuare, redăm postarea deputatului PSD:

Plimbările în cătuşe, exact după ce au trecut legile justiţiei, confirmă că din nou vom avea execuţii politice, înainte de alegerile prezidenţiale!

O să fie înlăturaţi unii liderii politici: se instalează FRICA din nou în toată România?

Unde sunt dosarele de corupţie Unifarm? Dosarele cu toată abuzurile din pandemie ? Izoletele? În sertare la DNA, până se prescriu? Vorbim de miliarde de Euro!

Oare ce a făcut DNA doi ani? Vreo arestare a celor de la PNL – USR – UDMR (Novak şi-a dat singur indemnizaţie!)? Un PNRR aberant, care subminează toată economia României! Condamnă seniorii României la sărăcie. Închide termocentrale din România, în timp ce Germania şi Polonia le-au redeschis.

Achiziţia serurilor experimentale de un miliard de Euro! Aceste dosare şi abuzuri unde sunt #DNA? Frauda electorală de la Sec 1, Armand? Nu am văzut noi cum se umbla la sacii cu voturi?

Nu insultaţi inteligenţa românilor! Ştim, diversiunea, paradeală a la portocală! Luat din WC, spălat, şi pregătit pentru alte dosare politice?

Sunt împotriva corupţiei, de orice formă! Toţi, au dreptul la prezumţia de nevinovăţie. Cine este vinovat, să fie judecat, corect, în baza probelor, şi CONFISCATE TOATE AVERILE!

Sunt nou în politică: nu am furat, nu sunt corput (sic!), dar nu pot accepta această mascaradă cu plimbatul în cătuşe, în faţa televiziunilor, iar corupţii care au furat miliarde stau liniştiţi, nederanjaţi.

Justiţia selectivă arată că România se îndreaptă spre dictatură!

Prin diversiune distrag atenţia de la lucrurile importante.

Orice om trebuie să fie egal în faţa legii! Nimeni nu e mai presus de lege!

Citez: “Marş, mă, nesimţiţilor!”

Reamintim că, luni, Curtea de Apel Bucureşti a decis ca fostul senator PSD Niculae Bădălău să fie arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de dare de mită şi trafic de influenţă, într-un dosar în care este acuzat că i-a oferit mită 170.000 de euro unui primar din judeţul Giurgiu, în schimbul acordării unor contracte de lucrări publice.

Bădălău a fost reţinut duminică seara de DNA, după care a fost dus luni în instanţă, unde procurorii au solicitat să fie arestat preventiv.

Tot luni, PSD a depus o solicitare la Birourile Permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, pentru declanşarea procedurii de revocare a lui Niculae Bădălău din funcţia de vicepreşedinte al Curţii de Conturi a României

Conducerea Parlamentului a decis ca va supune la vot în plenul reunit, lunea viitoare, cererile făcute de PSD şi USR privind revocarea lui Bădălău din funcţia publică ocupată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here