Poliţistă lovită de un scandalagiu cu tonfa confiscată de la unul dintre colegii ei. Femeia a fost lăsată singură în faţa agresorului

0
48

Un brăilean de 59 de ani a reuşit să pună pe fugă trei poliţişti, printre care şi o femeie, smulgând din mâna unuia dintre ei tonfa aflată în dotare. Mai mult, agresorul a lovit-o în spate pe poliţistă, lăsată în urmă de colegi, chiar cu arma confiscată.

Incidentul a avut loc joi, în municipiul Brăila, şi a fost filmat de unul dintre martori.

Advertisement

Potrivit Obiectiv Brăila, oamenii legii au fost sesizaţi să intervină într-un scandal iscat de un bărbat recalcitrant, internat de mai multe ori la psihiatrie.

La faţa locului s-a prezentat un echipaj format din doi poliţişti şi o poliţistă, care au încercat să aplaneze conflictul. Totuşi, bărbatul i-a pus în dificultate pe poliţişti, refuzând să se calmeze şi chiar devenind violent.

Poliţiştii au încercat să îl potolească pe scandalagiu cu forţa, unul dintre ei folosindu-şi tonfa într-o luptă corp la corp.

În imaginile video se poate vedea cum unul dintre poliţişti îl loveşte în stomac cu tonfa pe scandalagiu, însă acesta îi confiscă arma, moment în care poliţistul se retrage în grabă.

În toată învălmăşeala, colega celor doi tineri poliţişti s-a trezit singură, faţă în faţă cu agresorul şi, în momentul în care a încercat să fugă de lângă el, acesta a lovit-o scurt cu tonfa în spate.

Un alt bărbat aflat în mijlocul incidentului a încercat să îl calmeze pe agresor, i-a confiscat tonfa şi i-a aruncat-o unuia dintre poliţişti.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, scandalagiul a fost imobilizat în cele din urmă şi dus la sediul Poliţiei pentru “continuarea cercetărilor şi pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”.

Totodată, a continuat IPJ Brăila, în cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj şi distrugere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here