„O nebunie curată”. Un ambulanţier din Iaşi, surprins cu autospeciala la piaţă. A încărcat un sac cu cartofi fix în locul unde stau pacienţii

0
39

Un ambulanţier din Iaşi a decis să meargă într-o misiune specială în interes personal: a fost surprins în timp ce-şi cumpăra cartofi de la piaţă şi îi încărca fix în locul în care stau pacienţii. Acum este anchetat de către Serviciul de Ambulanţă Iaşi pentru că şi-a făcut aprovizionarea cu autospeciala!

În lipsa unui pacient, şoferul de ambulanţă din Iaşi a considerat că, lângă targă şi aparatură medicală, este loc suficient pentru un sac de cartofi. Aşa că, în timpul programului, a trecut rapid pe la piaţă.

Advertisement

Imaginile suprinse de un martor i-a revoltat pe ieşenii care, de multe ori, sunt nevoiţi să aştepte mai bine de o oră o ambulanţă.

Clienţi: Au prea multă libertate şi nu sunt controlaţi. Dacă ar fi controlaţi, prin GPS, prin ceva, nu ar mai face chestiile astea. 

– O nebunie curată. Cum să vină cu ambulanţa? După aceea duce bolnavi acolo. Dar cum s-a gândit el? Acolo a cărat bolnavi şi după aceea a cărat cartofi şi a dus acasă la copii, să mănânce?

Pentru comercianţi nu contează însă cui vând marfa, atâta timp cât iese un ban.

Vânzător: Nu-mi pare că e ceva suspect. De ce? Că a luat omul un sac de cartofi?

Şefii ambulanţierului nu au fost la fel de înţelegători. Managerul Serviciului de Ambulanţă Iaşi a anunţat că angajatul este cercetat disciplinar. O comisie va stabili măsurile care vor fi luate: cel mai probabil, va primi un avertisment pentru că a folosit autospeciala în scop personal.

„Am luat la cunoștință. Nu este normal așa ceva. Angajatul este deja cercetat disciplinar și vom remedia problema semnalată”, a declarat managerul SAJ Iași, dr. Angelica Hristea, pentru bzi.ro.

Sursa știre : observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here