Show în Cluj – Mascații au dat jos de pe casă un american care și-a sechestrat soția

0
42

Scene spectaculoase în Cluj – Napoca. Luptătorii de la trupele speciale ale Poliției au ucrat pe acoperișul unei case, ca să dea jos un bărbat care și-a sechestrat soția! Intervenția a fost una la limită, fiindcă atât luptătorii cât și bărbatul riscau să se rănească serios în cazul unei căzături! Tot astăzi, în Cluj au avut loc descinderi speciale.

Detaliile despre intervenție vin de la poliție

Advertisement

La data de 19 martie a.c., în jurul orei 10.00, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată printr-un apel la SNUAU 112, despre faptul că, într-o locuința situată pe strada Senina, o femeie ar fi fost victima unei agresiuni fizice, existând posibilitatea de a fi sechestrată de soțul acesteia.

În baza sesizării, s-au format cu operativitate echipajele de intervenție, la locație deplasându-se polițiștii Secției 1 Poliție, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean și echipaje medicale.

La momentul sosirii echipajelor de intervenție la locația respectivă, femeia se afla în afara imobilului, însă bărbatul în cauză se blocase în locuință, ulterior în podul imobilului.

După negocierile purtate cu acesta, luptătorii Serviciului pentru Actiuni Speciale au intervenit în forță, bărbatul, în vârstă de 30 de ani, fiind extras din interiorul locuinței.

A fost transportat apoi la o unitate medicală de specialitate.

De asemenea, și femeia, în vârstă de 27 de ani, a primit îngrijiri medicale.

În cauză, au fost demarate cercetări din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, în cadrul dosarului penal urmând a fi stabilite împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Sursa știre : Stiripesurse.ro 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here